2014-12-05 09:10:42• hírek • astronet.hu

Napi horoszkóp: Oroszlán - Most megmutathatja, hogy mire képes

Napi horoszkóp december 5-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

A Hold az Ikrek jegyében áll - keresse a társaságot, mert arra van szüksége. Ha másoktól ösztönzést kap, akkor vissza sem lehet majd tartani. Este menjen szórakozni, mulatni. Így csodálatosan le tudja építeni az elmúlt hét folyamán felgyülemlett feszültséget.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

Ma a Hold már az Ikrek jegyében áll. Bolygóhalmozódás van a 8. sorsterületen, ez előhozza az ön maximalista énjét. Ha nem egyedül dolgozik, kénytelen lesz ellenőrizni, amit a többiek csinálnak, és szükség esetén a hibákat is önnek kell majd kijavítania. A fontos döntéseket ne ma délután hozza meg, ráérnek a jövő hétig.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

A Hold ma már az Ikrek jegyének negyedik lépcsőfokán jár, de még a Szaturnusz hatása alatt áll. Ne akarjon túl sok dolgot elvégezni ma, mert nem tud maximálisan odafigyelni, és lehet, hogy sok apró részlet felett elsiklik a figyelme. Fatális hibákat ejthet ilyenkor az ember, és ezekre ma fény derülhet. Este feltétlenül kapcsolódjon ki, menjen szórakozni!

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

Tele van az ön hatodik sorsterülete: nagyon fáradt, ezért nem tud összpontosítani, főleg ha új feladatról lenne szó. Csak azzal foglalkozzon, ami elengedhetetlenül szükséges, és minél előbb fejezze be a munkát. Ne hagyja, hogy sürgessék, csináljon mindent a saját ritmusában.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

A Hold az Ikrek jegyében áll, az ön barátait jelző sorsterületen. Velük kell foglalkoznia, nekik kellene segítenie. Kiváló ötletei arra vonatkozóan, hogyan tudnának előbbre lépni pályájukon. Most megmutathatja, hogy mire képes - egyhamar nem érhet a nyomába senki!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

A Hold az ég tetején jár, az ön hivatásházában. Ez a legjobb formáját hozza majd ki, és abba a helyzetbe segíti, hogy komoly problémákat is konstruktív módon tudjon kezelni. Bármi legyen is az elképzelése, most minden együtt áll ahhoz, hogy meg is valósítsa, s ezzel példát mutasson a többieknek.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

Már elkezdődött a hét vége, így lehetőleg ma délutánra már ne is tervezzen semmi fontosat. A Hold közelít a Merkúr szembenálláshoz - ez nem egy alkalmas pillanat arra, hogy tiszta logikát igénylő tárgyalásokba bocsátkozzon, vagy vitába szálljon. Érzelmei és a józan megfontolás konfliktusba kerülhetnek egymással.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

A Hold az Ikrek jegyében áll, az Uránusz jó fényszögben a hatodik sorsterületen: a munkatársai igazán jó kedvükben vannak. Ezen a pénteken egy kis vidámság, szórakozás és tréfa tényleg jót tehet önnek. Hagyja, hogy barátai jó hangulata magával ragadja, és csináljanak közös programot!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

A Hold az Ikrek jegyében áll, pontosan az ön jegyével szemben. Sajnos ez a péntek nem alakulhat az ön kedve szerint: Semmis sem sikerül, mindig lesz valami apró kis akadály. Próbálja megőrizni a nyugalmát, csak így sikerülhet megtalálni a helyes megoldást. Ma leginkább csak olyan feladatokkal szabadna foglalkoznia, amiket becsukott szemmel is el tudna végezni!

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

A Hold az Ikrek jegyében áll, ami nem túl szerencsés, ám a Szaturnusz támogatja önt! Úgy érzi, mindent a kezében tarthat, sokkal biztosabb lehet magában, mint tegnap. Nagy sikerekről azonban még nem beszélhetünk, mert a nap vége felé egyre inkább a Plútó és a Hold hatása alá kerül. Van egy pár dolog, amit feltétlenül el kell intéznie, de készüljön fel, hogy most semmi sem megy gyorsan. Ne idegeskedjen!

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

A Hold az Ikrek jegyében áll, de az Uránusz nem tudott eltávolodni a Plútó rossz fényszögétől, így jobb, ha nem tervez túl sokat erre a napra – nem úgy az esti órákra: az ugyanis sokat ígér! Kellemes estéje lesz, végre találkozhat valakivel, aki régóta nagyon izgatja a fantáziáját.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

A Hold az Ikrek jegyében áll, és elveheti öntől minden erejét, és ha ez még nem lenne elég, a Nap és a Merkúr is támadja a Halak jegyét, emiatt sok lehet a félreértés. Szedje össze magát, és dolgozzon a holnapon. A meditáció jó hatással lehet önre – ha nem gyakorolja, próbálja ki.

Napi horoszkóp
Astronet.hu

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: